Бонфиле от пасищно прасе (pork fillet)
Шницели от пасищно прасе (pork slices)
Черен дроб от пасищно прасе (pork liver)
Свинско рагу
Флейки от пасищно прасе (pork flank)
Сърце от пасищно прасе (pork heart)
Солена сланина
Свинско месо за гулаш (pork meat for goulash)
Свинско месо за готвене (Pork chunks )
Свински крачета
Свински бузи (pork cheeks)
Ребра от пасищно прасе (pork ribs)
Плешка без кост от пасищно прасе (pork shoulder)
Котлет от пасищно прасе (pork cutlet)
Контрафиле от пасищно прасе (pork loin)
Кайма смес 60% свинско и 40% телешко (minced meat 60% pork, 40% beef
Език от пасищно прасе
Джолан с кост (pork shank whole)
Свинско месо и продукти от екологично чисто свинско месо. Прасетата, от които се добива месото се отглежда в среда, която се изисква за серфитифицано производство на био продукти, тъй като се стремим към покриване на нормите.
Избрали сме за отглеждане на прасетата специално място с добър баланс между дърве и тревно пространство. То е сенчесто и прохладно, за да създаде условия за физически комфорт на животните. Осигурили сме баланс между тревата на пасището и зърното в хранилката.
Разнообразната храна, както и свободното движение по пасищата, съчетано с чистия въздух прави произвежданото свинско месо по-твърдо, по-качествено и по-вкусно.