Вход

Прясно охладено пилешко месо.

С настъпването на зимата приключи свободното пасищно отглеждане на пилета.

Тази седмица последно може да заявите охладено пилешко месо.

Но, за да си хапваме и през студените дни здрави и чисти пилета, през активния летен и есенен сезон в SUNNYFARM отгледахме пасищни пилета и в края на ноември замразихме чрез „шоково“ замразяване. Ако се тревожите, че при замразяването храната губи част от полезните си свойства, може да Ви успокоим: правилно замразените храни максимално запазват хранителния си профил, а така също вкуса и вида си.

Допълнителна информация: Шоковото замразяване се извършва в хладилни тунели, изградени от пенополиуретанови панели и е подходящо за месо. Оказва се, че замразяването е един от най-щадящите методи за осигуряване на трайност на всички продукти. А колкото по-бързо е то, толкова по-слабо се уврежда храната.

За да запазим максимално вида и вкуса на храната е добре да се използва бавно размразяване, чрез прехвърляне на продукта от фризера в хладилника. Като правило е добре да се избягва размразяване на стайна температура или в гореща вода, което може да влоши качеството на храната.

Не е нужно да чакаме празник

За да се почерпим с ароматно парче ябълков пай

или с истинска торта Гараш, по класическа рецепта, без брашно.

Нашите нови пратньори от сладкарски цех Sweet home  приготвиха още  неустоими прасковки и меденки с пълнеж от захар, масло и мляко.

Става само с опитване.

Вие  изберете, ние ще Ви ги доставим до вратата.

Хубавият десерт е щастие, а щастието е здраве.

Екипът на SUNNY Farm

Напълнете кошницата от тук

SUNNYFARM.BG вече е място, в което  ще откриете вкусни и качествени  продукти не само от нашата ферма в с. Абланица, а и тези на други производители.

Опитахте ли вече био млечните продукти на  на  Мандра "РУКАТКА" от  балканското село Драгана.

Видяхте ли и специалната ни  селекция от деликатесни сирена с богат и изтънчен вкус от Италия, Холандия и Франция от тук https://www.sunnyfarm.bg/drugi-producti

А прясна паста от Паста фреска Милиоре,  изработена от внимателно подбрани натурални, без ГМО, здравословни и пресни суровини, има ето тук https://www.sunnyfarm.bg/drugi-producti

Доставете си наслада и с домашно приготвена торта Гараш по  класическа рецепта  с мноого орехи, захар, яйца и  шоколад, без глутен, без допълнителни консерванти. Произведена от  сладкарски цех   SWEET HOUSE " .
 
Ароматно кафе - вълшебен бленд от Арабики, пробуждащ страст и любов към положителни емоции. Едно истинско еспресо със силен, завладяващ и плътен вкус. Готов да ви зареди с енергия. Кафе TEZORO espresso excellence предлагаме тук https://www.sunnyfarm.bg/drugi-producti/coffee
 
Поръчайте онлайн и ние ще Ви го доставим до вратата.
 

 

 
 
 
Екипът на SUNNYFARM
 

Паста Болонезе

Основната съставка на любимата паста болонезе е каймата. Затова се довери на сигурното качество на Sunny Farm.

Ние ще доставим до теб най-прясното и екологично чисто смляно месо.  А също и прясна  Паста фреска Милиоре

За изработването на пастата са  използвани само грис от твърда пшеница и яйца от свободно отглеждани кокошки.

Ще ти доставим и Био Пасирани домати с босилек Harmonica 680 гр. Слънчеви и сочни домати, с пресен босилек. Доматите са набрани в точния момент, а единственото, с което са пръскани, са топли средиземноморски слънчеви лъчи!Био домати (99,6%), био босилек (0,4%).


✅Всичко необходимо може да поръчаш на тел. 0878 701 095 или на нашия сайт: https://www.sunnyfarm.bg/drugi-producti/prjsna-pasta

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Много съм доволна от качеството на яйцата, жълтъкът има хубав цвят.
- irena_raykova
Nov 12, 2016 9:43PM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: