Вход

Яйца от пъдпъдък

-          Защото имат високо съдържанието на витамини А, В1 и В2 в продукта. Богати са на цинк, магнезий, калий, фосфор, манган и много желязо.

-          За децата - комплексът от витамини, протеини и минерали помага за активизирането на мозъчната дейност и подобрява паметта и концентрацията.

-          За жените - фолиевата киселина в пъдпъдъчите яйца помагат за поддържането на хормоналния баланс. По време на бременност се препоръчва изяждането на 2 - 3 яйца всеки ден.

-          За мъжете също са полезни, дори се смята, че са по-ефективни от виаграта.

-          За възрастните и болните - пъдпъдъчите яйца се съдържа по-малко холестерол, в сравнение с кокошите.

-          Препоръчителна дневна доза - за деца в предучилищна възраст са достатъчни 1 - 2 яйца, а за учениците - 2 - 3 дневно.

-          Пъдпъдъците са устойчиви на инфекциозни заболявания, защото имат висока телесна температура (42°С). Затова те се отглеждат, без да се прибягва до ваксиниране. Така не се наблюдава натрупване в организма им и в яйцата на лекарствени вещества.

-          Яйца от пъдпъдъци са били включени в храната на децата, изложени на радиация по време на Чернобилската авария. Яйцата съдействат за изхвърлянето от организма на тежки метали и отрови.

 

Купете фермерско пуешко месо.

Отново предлагаме пуешки продукти.

Пуешкото месо е особено богато на протеини, цинк, желязо и селен. Това го прави предпочитано от спортуващите и желаещите да се поддържат в добра форма. 

Разнообразете Вашето меню с новите ни предложения от пуешки продукти:

Пуешки бутчета, или пуешки крилца, гърди, или нашия специалитет "Пуешки кюфтенца"

Може би сте забравили вкуса на истинското говеждо

Ние от Sunnyfarm се стремим да Ви доставяме месо от свободно пасло и хранено с трева говедо. Месото е с много по-ниско съдържание на мазнини от това на хранените със зърно говеда и има много по-силен вкус.

Залагаме на старите и нискотехнологични методи в животновъдството, защото с времето доказаха, че така се произвеждат истински и здравословни продукти.

В този ред на мисли хамбургер не означава винаги вредна храна. Домашно приготвения бургер от пасищно месо е източник на сила и наслада. Sunnyfarm предлага ТЕЛЕШКИ БУРГЕР приготвен от  едро смляно три вида  телешко месо ( 625 г rib eye , 250 г телешки гърди, 125 г телешки джолан) , комбинирани в строго съотношение, с цел да се получи сочен бургер

Опитайте и кажете............

Лятно настроение

 

ШЕФЪТ НА КОКОШКИТЕ на SUNNYFARM ОТИДЕ НА КРАТКА ПОЧИВКА

 

И ТЕ ПОБЪРЗАХА ДА  ОБЯВЯТ

ПРОМОЦИЯ НА пилешки кюфтенца за скара

Възползвайте се докато го няма :)

Промоцията е валидна за поръчки направени на  30.07.19 и 31.07.19 г

Вижте подробности тук : https://www.sunnyfarm.bg/produkti

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Каймата и всички продукти са с превъзходно качество. Ваш постоянен клиент. С нетърпение очаквам пилета. Благодаря ви.
- дария трайкова
Feb 21, 2015 10:13PM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: