Вход

Общи условия и политика за поверителност

Общи УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА www.sunnyfarm.bg

Настоящите общи условия са предназначени да регламентират и регулират отношенията между онлайн магазин на „Биоферма Абланица"ООД и клиентите и потребители на услугите, преглагани от него.

Онлайн магазинът на „Биоферма Абланица" ООД се намира на адрес www.sunnyfarm.bg и е достъпен за всички потребители. Тези, които искат да пазаруват от него, трябва задължително да са запознати и съгласни с настоящите Общи Условия.

Биоферма Абланица"ООД е търговско дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с Булстат: 110565807 и ДДС номер: BG110565807. Адрес на регистрация гр. Ловеч, ул. Търговска 44, ет.3, офис 1. Телефони за контакти:

0878701095
0887836839

„Биоферма Абланица“ ООД е производителят, който произвежда продуктите предлагани на www.sunnyfarm.bg

Биоферма Абланица“ ООД е търговецът, който продава продуктите предлагани на www.sunnyfarm.bg

Биоферма Абланица“ ООД е доставчикът, който доставя продуктите предлагани на www.sunnyfarm.bg

За целта „Биоферма Абланица“ ООД притежава следните регистрации и лицензи:

  • Удостоверение за регистрация на обект за производство на храни №101/23747 от ОДБХ Ловеч за Кланичен пункт за добив и обработка на месо от птици, към собствена ферма с рег № BG 1142007
  • Удостоверение за регистрация на обект за производство на храни №101/17403 от ОДБХ Ловеч за Кланичен пункт за добив и обработка на месо от ЕПЖ до 30 м.възраст и свине, към собствена ферма с рег № BG 1141020
  • Удостоверение за регистрация № 769 на транспортно средство с ДК№ ОВ 19 12 ВМ за превоз на суровини и храни
  • Удостоверение за регистрация № 631 на транспортно средство с ДК№ СА 98 34 ХР за превоз на суровини и храни
  • Удостоверение за регистрация № 734 на транспортно средство с ДК№ ОВ 26 67 ВС за превоз на суровини и храни
  • Удостоверение от ОДБХ Ловеч за регистрация на кравеферма № 503
  • Удостоверение от ОДБХ Ловеч за регистрация на свинеферма № 502
  • Удостоверение от ОДБХ Ловеч за регистрация на птицеферма № 277

ПРОФИЛ: Потребителите, които желаят да пазаруват стоки от www.sunnyfarm.bg е необходимо, но не задължително, да направят регистрация в сайта. В случай, на пазаруване без регистрация е необходимо при всяка поръчка да се предоставят следните данни:

-име и фамилия

-e-mail и телефон за обратна връзка

-пълен и точен адрес за доставка

При регистрация и създаване на личен профил, потребителите имат възможност по всяко време да коригират първоначално посочените данни. Данните трябва да бъдат верни и актуални и ще бъдат използвани единствено за осъществяване и подобряване на обслужването – приемане и изпълнение на поръчки; изпращане на инфо бюлетин за актуални продукти и промоции; връзка в случай на проблеми, свързани с поръчката; подобряване на обслужването.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ: Съгласно изискванията на новия Общ регламент за защита на личните данни, администраторът на лични данни, който събира посредством Онлайн магазинаwww.sunnyfarm.bg или други комуникационни канали с Вас и получава данни възоснова на Вашата активноств Интернет, е „Биоферма Абланица“ ООД, с адрес гр. Ловеч, ул. Търговска 44, ет.3 , оф.1, ЕИК 110565807, което дружество също така е и Продавачът и Доставчикът. Поради това ние не предоставяме вашите данни на трети лица.

Във връзка с осъществяването на Вашите поръчки към нас и доставките към Вас на продукти от фермата „Биоферма Абланица“ ООД използва следните Ваши данни:

  • имейл, име, адрес, телефон - използваме ги, за да Ви доставяме поръчаните от Вас продукти, за да Ви изпращаме информация за статуса на вашите поръчки, да Ви информираме за предстояща доставка, чрез sms или телефонно обаждане, да Ви изпращаме седмични бюлетини за актуални новини от фермата, нови продукти, промоции и кампании;
  • история на поръчките Ви – видове поръчани продукти и количества- използваме я, за да поддържаме Вашия абонамент за определени продукти, за проследяемост на движението на храните, във връзка със специфичните изискванията за директните доставки на малки количества суровини и храни, предназначени за директна доставка до краен потребител, както и за счетоводни цели, във връзка с изпълнени поръчки и платени суми по тях.

„Биоферма Абланица"ООД гарантира, че данните няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

Потребителите, които имат желание, могат да отправят запитване, относно съхранението и управлението на личните им данни, както и да поискат корекция или изтриване от системата на фирмата.

Потребителите, абонирани за седмичния инфо бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време от бутон Unsubscribe, разположен в края на всеки бюлетин.

Срок на съхранение на данните:

-      обработване на данните: Ние ще обработваме Вашите данни за срока, в който сте регистриран потребител или в случай, че сте направили поръчка като „гост“ ще обработваме Вашите данни за срока, който е необходим за администриране на покупката на продукта, вкл. срок за рекламации.

-      Съхранение на данните: след обработка ще запазим Вашите данни надлежно съхранени и защитени, за срока в който може да възникне отговорност за тяхното обработване, в съответствие с действащото законодателство. След изтичане на давността за всеки отделен случай за евентуална отговорност, ще пристъпим към изтриване на данните Ви.

Когато ни предоставяте данни Вие имате следните права:

-      Да изисквате от нас достъп до данните, с които разполагаме за Вас. Напомняме Ви, че ако сте регистриран потребител на сайта, можете да прегледате тази информация в съответния раздел, отнасящ се до данните Ви.

-      Да изисквате да изтрием вашите лични данни ако не са повече необходими за целта, за която е необходимо да ги обработваме, както беше обяснено по-горе или ако нямаме повече законно основание да ги обработваме.

-      Имате право да поискате да коригираме всякакви неточности в личните Ви данни.

-      Право на ограничаване на обработването за определен период от време

-      Право на жалба до Комисията за защита на лични данни. В случай, че сметнете, че нарушаваме Вашите права може да се свържете с нас на info (at) sunnyfarm.bg, за да проучим случая.

-      Искания относно Ваши права можете да отправяте наinfo (at) sunnyfarm.bg

-      Лице за контакт: Гергана Петкова

-      Също така имате право и да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни, с адрес: гр.София, п.к. 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, тел. 02/91-53-518, електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Мерки за защита

Предприемаме технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на вашите данни от незаконно обработване, случайна загуба, унищожаване, увреждане или оповестяване. Също така в дружеството е ограничен достъпа до лични данни до тези служители, които имат нужда от този достъп за целите на своята дейност и за изпълнение на служебните си задължения. Също така те имат задължение да опазят конфиденциалността на данните Ви.

С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на лични данни, използваме където е необходимо и допълнителни механизми за защита като криптиране, псевдонимизация и други.

Настоящата Политика за поверителност и защита на личните данни се ревизира и актуализира от нас регулярно, с цел да сме максимално ясни, точни, прозрачни и да обхванем нововъзникнали при нас промени (в случай на необходимост) и промени в законодателството.

ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА: Всеки потребител, решил да направи поръчка на стока или услуга от www.sunnyfarm.bg може да го направи по всяко време на денонощието, посредством бутон „КУПИ“ под всеки продукт. Продуктите се събират в потребителската кошница в личния профил на клиента, където могат да се коригират като вид и количество преди финализиране на поръчката. Доставките се извършват на указаните в сайта спирки, в ден и часови диапазон или до посочения от потребителя адрес. Доставката на адрес се извършва в един от дните, посочени в сайта, в зависимост от логистичен график. Един ден преди доставката Клиентът се уведомява чрез sms, мейл или телефонно обаждане за точния ден и часови диапазон на доставката(примерно: от 13,00-14,00 ч). След всяка поръчка потребителят ще получи генерирано от системата потвърждение на поръчката на посочения електронен адрес. Крайната дължима сума, фигурираща в това съобщение е условна, формирана на база цена за 1 кг. След фактическото изпълнение на поръчката, което включва точно оразмеряване на продуктите, Потребителят ще получи известие със статус на поръчката „изпратена“, в която се информира Потребителя за точните килограми на продуктите и точната дължима сума по поръчката. Потребителите могат да следят статуса на поръчката си по всяко време от личния си профил.

ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: Всички цени на сайта www.sunnyfarm.bg са обявени и са в български лева с включен ДДС. Цената за доставка е 4 лв за поръчки под 60 лв. За поръчки на стойност над 60 лв и за поръчки, направени извън през опцията„Абонамент“.- доставката е безплатна ( за сметка на „Биоферма Абланица“ ООД). Ако стоката се доставя на посочена спирк, не се дължат суми за доставка. Цените на продуктите са обявени за 1 кг и са посочени в описанието на продукта или за бройка. Потребителите имат възможност да коригират желаното количество, директно в бланката на поръчката, която се намира в потребителската количка. Плащнето се извършва в брой директно на доставчика при доставката;

ОТКАЗ ОТ ДОСТАВКА И РЕКЛАМАЦИЯ: При констатация на дефектен продукт установен от потребителя при получаването му, същият има право да откаже да го получи. За целта при получаване на поръчката, потребителят трябва да провери съдържанието на пакета за съответствие на доставената стока със заявената. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта или при констатирани липси, трябва да се попълни протокол, наличен в доставчика или достъпен на www.sunnyfarm.bg –„Формуляр за отказ от стока“. При проблем с продуктите, поръчани от онлайн магазин на "Биоферма Абланица", можете да се свържете с нас на посочените контакти: тел 0878701095 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

СЪДЪРЖАНИЕ И АВТОРСКИ ПРАВА Всички материали (фирмени лога, текстове, снимки, статии, и други) са собственост на Биоферма Абланица ООД и са запазени. Използването им е възможно, при условия, че потребителя ни информира предварително и след наше одобрение, коректно и четливо упомене на видно място линка, с точния адрес, от който са използваните материали. Биоферма Абланиц ООД може да променя настоящите условия по всяко време, като след промяната, актуализира датата на публикацията. Последна актуализация: 17.05.2018

При допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на посочените контакти: тел: 0878701095или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Пуешко месо и след Коледа.

Пуешкото месо е особено богато на протеини, цинк, желязо и селен. Това го прави предпочитано от спортуващите и желаещите да се поддържат в добра форма. 

Разнообразете Вашето меню с новите ни предложения от пуешки продукти:

Пуиешки бутчета

 или пуешки крилца, гърди, или нашия специалитет "Пуешки кюфтенца"

Вие получавате това съобщение, защото сте любител на вкусната и здравословната храна.

 

 

 

Абонамент

Уважаеми клиенти,

Sunnyfarm има удоволствието да Ви представи услугите  "Абонамент“.

1. "Специален Абонамент" -  отнася се само за продукта "Пасищно пиле" и Ви носи 7 % отстъпка от цената на продукта и безплатна доставка.

Ако изберете този абонамент, ще получавате редовно  "Пасищно пиле"  на цена 12,00 лв/кг, вместо - 12,90 лв/кг

2.  „Общ абонамент“.

Ако изберете този вид абонамент, регулярно ще получавате желаните от вас продукти с избрана от Вас честота (веднъж месечно, на две седмици или всяка седмица).

Ние от своя страна, ще Ви ги осигурим с 3% отстъпка и безплатна доставка.

Как?!

Изберете желаните продукти от нашия онлайн магазин. Изберете „Количка" и в опциите за начин на доставка посочете желания от Вас абонамент! Можете да посочите всякакви допълнителни уточнения в полето "Бележки и специални изисквания".

Например: 1 кг свински врат; 1 кг телешки джолан без кост; 20 яйца - >Количка: Абонамент с доставка 1 път в месеца; Бележки и специални изисквания: "Всяка втора седмица"

Готово!

Всяка следваща поръчка е наш ангажимент!Имаме грижата да ви информираме със sms и имейл за точната сума, часа и датата на доставка.

Вече ще получавате чисто, прясно месо и яйца, без да се налага да помните и поръчвате всяка седмица, без първоначален депозит!

Ако даден продукт го няма в момента на създаване на абонамента Ви?

Може да го допълните в коментара, а ние ще се погрижим да го осигурим при следващите доставки.

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Ако искате директно на тиган или само с масълце, или с лук, доматчета и т.н. - няма нужда да ги ...
- mekongdelta
Jul 10, 2017 6:13PM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: