Вход

Шоково замразени пасищни пилета - доставка на месо.

Скъпи клиенти,

С настъпването на есента приключи пасищното отглеждане на пилета. През активния летен сезон в нашата ферма отгледахме пасищни пилета и в края на лятото замразихме чрез „шоково“ замразяване качествените екологично чисти продукти от тях.

Ако се тревожите, че при замразяването храната губи част от полезните си свойства, може да Ви успокоим: правилно замразените храни максимално запазват хранителния си профил, а така също вкуса и вида си.

Шоковото замразяване се извършва в хладилни тунели, изградени от пенополиуретанови панели и е подходящо за месо. Оказва се, че замразяването е един от най-щадящите методи за осигуряване на трайност както на месните продукти. А колкото по-бързо е то, толкова по-слабо се уврежда храната.

За да запазим максимално вида и вкуса на храната е добре да се използва бавно размразяване, чрез прехвърляне на продукта от фризера в хладилника. Като правило е добре да се избягва размразяване на стайна температура или в гореща вода, което може да влоши качеството на храната.

Препоръчваме веднъж размразените продуктите да не се подлагат на вторично замразяване.

Предвиждаме да направим още няколко такива извънредни доставки на храна през есенно-зимния период.

А поръчки на шоково замразени пилешки продукти, за предстоящата доставка в петък може да направите сега от тук

 

Екипът на Sunnyfarm.

 

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Прекрасно качество,вкус,аромат,много съм доволна!
- Владислава Иванова
May 19, 2015 4:30AM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: