Вход

Фермерските продукти сготвени СУ ВИД

Очаквайте скоро продуктите на Sunnyfarm преработени чрез метода СУ ВИД (Sous vide)

Месото е от животни отгледани в нашата ферма .

Приготвяме го чрез метода СУ ВИД. Рецептите са разработени с любезното съдействие на шеф Христо Вълчевски.

Подправихме с микс от подправки по авторски рецепти на готвач Деси Славчева So Good.

СУ ВИД е метод за бавно готвене при ниска температура.

Месото е вакуумирано в специална торбичка, което води до запазване на биологичната ценност на белтъчините и поддържа микроелементите в продукта в непроменено състояние. Запазват се хранителните свойства (витамини, белтъчини, въглехидрати и мазнини), които биха се променили при традиционното готвене.

Вакуумният метод предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и усвояването на хранителния продукт.

Ниската температура на готвене – под 100 С, позволява да се запазят полезните качества на храната, месото става крехко и сочно, а месните жилки се превръщат в колаген и желатин.

Вече ще готвите бързо и с гарантирано добър резултат, защото ние сме свършили предварителната работа. Търсете продукти сготвени по метода Су вид в секция CУ ВИД.

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Здравейте. Колко горе долу тежи един свински джолан,а кожа и без кожа. Благодаря.
- ruja smilkova
Dec 28, 2019 3:58PM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: